Stylist ajánlásai

    

Stylist ajánlásai

HozzászólásSzerző: Fruzsi » 2013.09.02. 16:44

Olivia Palermo stílusa az utóbbi években követendő példává nőtte ki magát mind az amerikai nők körében, mind pedig világszerte. A többnyire visszafogottan stílusos szetteket összeállító színésznő – modell nem kifejezetten munkásságával hívja fel magára a figyelmet, hanem azzal az eredendő divathoz való érzékkel, mellyel képes volt kiemelkedni a többi, hozzá hasonló feltörekvő tehetség közül.

stylist1.jpg


Az adott alkalomra – legyen az egy divatbemutató, egy premier vagy csupán egy hétköznap – Olivia mindig tökéletesen képes összeválogatni az odaillő darabokat, a passzoló kiegészítőkkel együtt. Utcai viseletét a “fabulous street style“ jelzővel tudnánk leginkább illetni, hiszen a laza elegancia legjobb megnyilvánulásait láthatjuk tőle. Az eseményekre mindig elegánsan és roppant nőiesen érkezik, a részletekre külön nagy hangsúlyt fektetve.

stylist2.jpg


Ruhatárában megtaláljuk azokat az alapdarabokat – fekete ruha és zakó, farmer, fehér póló, oversized táska, ballonkabát és hangsúlyos ékszerek –, melyek ügyes kombinációjával változatos és mindig divatos szetteket állít össze. A sajtóban megjelent képek alapján azonban gardróbja végtelennek tűnik; a szívárvány minden színében pompázó ruhakölteményektől, egészen a rövidnadrágos kosztümökig terjed.

stylist3.jpg


Amellett, hogy ugyan rengeteg vibráló színű darabban láthattuk már észrevehető, hogy a minimál, letisztult stílus a nagy kedvence, hiszen a barna – fehér – fekete kombinációk a legjellemzőbbek rá.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
Avatar
Fruzsi
 
Hozzászólás: 9
Csatlakozott: 2013.08.18. 16:35

Vissza: Divat

cron